Πλαστική Χειρουργός - Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Νομού Ευρυτανίας

Δέκα πρωταγωνιστές για την Κεντροδεξιά

Δέκα πρωταγωνιστές για την Κεντροδεξιά

Άρθρο της Χριστίνας Κοραή στα “Παραπολιτικά”, 27/10/2017

Μήνυμα κατά της αποχής από τα κοινά, σε μια εποχή πολιτικής απαξίωσης, κόπωσης από τα Μνημόνια και παραίτησης από την ελπίδα, θεωρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ανταπόκριση 1.500 πολιτών μέχρι τώρα στις διαδικασίες αξιολόγησης που έχει ξεκινήσει η Ν.Δ. προκειμένου να συγκροτήσει το Μητρώο Νέων Πολιτικών Στελεχών.

<<Η Ιστορία γράφεται μόνο από αυτούς που συμμετέχουν και όχι από αυτούς που απέχουν>>, τόνισε ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνάντηση γνωριμίας που είχε πρόσφατα με τα 35 νέα στελέχη της τελευταίας <<φουρνιάς>>. Την κεντρική ευθύνη της όλης διαδικασίας έχει η σύμβουλός του σε θέματα στρατηγικής ανθρωπίνου δυναμικού, Ρεβέκκα Πιτσίκα.

Πολλά από αυτά τα στελέχη θα αξιοποιηθούν στην παραγωγή έργου στο κόμμα και στον κυβερνητικό μηχανισμό, εάν η Ν.Δ. κερδίσει τις επόμενες εκλογές, κάποια θα διεκδικήσουν μια θέση στα <<γαλάζια>> ψηφοδέλτια, ενώ στόχος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι <<η ουσιαστική ώσμωση μεταξύ παλιών και καταξιωμένων στελεχών από τη μία και νέων ανθρώπων από την άλλη>>. Αυτή η σχέση δοκιμάζεται. Σημειώνεται πως οι ηλικίες των νέων αυτών στελεχών ξεκινούν από τα 29, ενώ έντονο είναι το <<άρωμα γυναίκας>>. Σήμερα στα <<Π>> μιλούν 10 από αυτούς που διακρίθηκαν στις σχετικές διαδικασίες.

Θωμαΐς Οικονόμου

Είναι 57 ετών και κατάγεται από την Ευρυτανία. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών το 1984 και είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το 1994. Μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο, στον Καναδά, και κατέχει το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πλαστικής Χειρουργικής. Εργάστηκε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ως Επιμελήτρια Πλαστικής Χειρουργικής μέχρι το 2009 και έκτοτε ως ιδιώτης. Πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να καταθέσει το βιογραφικό της στο <<γαλάζιο>> Μητρώο Στελεχών ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Κυρ. Μητσοτάκη και δικαιώθηκε, αφού αναδείχθηκε στα στελέχη που θα αξιοποιηθούν το επόμενο διάστημα. <<Θεωρώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη νεωτεριστή πολιτικό>>, λέει στα <<Π>> η κ. Οικονόμου, το όνομα της οποίας <<παίζει>> για το ψηφοδέλτιο της Ευρυτανίας.

Πηγή: Παραπολιτικά 27/10/2017