Πολιτευτής ΝΔ Π.Ε. Ευρυτανίας - Πλαστική Χειρουργός

Η ιδεολογική μου τοποθέτηση

Από τα φοιτητικά μου ήδη χρόνια, στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας, μέχρι σήμερα, ανήκω πιστά και ενεργά στον κομματικό χώρο της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αποτελεί ένα μεγάλο Κεντροδεξιό Ευρωπαϊκό κόμμα.

Πρεσβεύω την ιδεολογία του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού που συνδέει το κοινωνικό σύνολο με την ατομική ελευθερία του καθενός μας.

Είμαι προσηλωμένη στις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αξιοκρατίας, του υγιούς ανταγωνισμού και της οικονομικής ευημερίας.

Πιστεύω στην ισονομία και την ισοπολιτεία, με απόλυτο σεβασμό στις όποιες πολιτικές πεποιθήσεις των συμπολιτών μου, αλλά και με απόλυτη αντίθεση στην ασυδοσία των μειοψηφιών, την ισοπέδωση των πάντων και τον λαϊκισμό. Στηρίζω την ελεύθερη επιχειρηματικότητα, τις επενδύσεις, την ατομική πρωτοβουλία και την ελευθερία της σκέψης, της έκφρασης και της επιστημονικής εξέλιξης.

Πρεσβεύω απόλυτα τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και την παραμονή της στην Ευρωπαϊκή οικογένεια με το ίδιο νόμισμα.

Επιθυμώ να δραστηριοποιηθώ πολιτικά, για να συμβάλω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις σε ένα καλύτερο παρόν για εμάς και ένα δικαιότερο και αξιοκρατικότερο μέλλον για τα παιδιά μας. Με προοπτική, οικονομική ευημερία, επιστημονική εξέλιξη, ανάπτυξη, μεταρρυθμίσεις και κοινωνική δικαιοσύνη. Αγαθά που στην παρούσα πολιτική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας, χάνονται σιγά-σιγά και οδηγούμαστε σε κοινωνική εξαθλίωση, οικονομικό μαρασμό και ευρωπαϊκή απομόνωση.

 

Για να ξαναγίνουμε η Ελλάδα που οραματίστηκαν οι παλιότεροι και που ονειρεύονται τα παιδιά μας.