Πολιτευτής ΝΔ Π.Ε. Ευρυτανίας - Πλαστική Χειρουργός

Επάγγελμα

Θωμαΐς Γ. Οικονόμου

Πλαστική Χειρουργός

Ασκώ την ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής από το 1997.

Από το 1999 μέχρι το 2009 εργάστηκα ως Επιμελήτρια της Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου « Γ. Γεννηματάς» στην Αθήνα. Στα πλαίσια των νοσοκομειακών μου υποχρεώσεων, που αφορούσαν σε εκπαιδευτικό και κλινικό έργο, έκανα έναν μεγάλο αριθμό χειρουργικών επεμβάσεων, μικρής, μεσαίας και μεγάλης βαρύτητας της ειδικότητάς μου, επανορθωτικού και αισθητικού χαρακτήρα.

Στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Κλινικής μας αντιμετωπίσαμε πολλούς ασθενείς με εγκαύματα μικρής έως πολύ μεγάλης βαρύτητας. Η ανάγκη επανορθωτικών επεμβάσεων σε ασθενείς με βαριές τραυματικές κακώσεις ήταν σχεδόν καθημερινή. Αφορούσε σε αποκατάσταση μετατραυματικών ελλειμμάτων όλου του σώματος με μικροχειρουργικές ή άλλες τεχνικές και τραυμάτων άκρας χειρός. Επίσης ασχολήθηκα με όλο το εύρος χειρουργικών επεμβάσεων που αφορούν σε θεραπεία ασθενών με Μελάνωμα καθώς και ασθενών με νεοπλασματικές ασθένειες, καρκίνο μαστού, καρκίνο δέρματος, σαρκώματα κ.ά. Ταυτόχρονα ασχολήθηκα και με πολλές επεμβάσεις αισθητικού χαρακτήρα, που αφορούσαν στο πρόσωπο, τον κορμό και τα άκρα.

Από το 2009 μέχρι σήμερα ασκώ την ειδικότητά μου ως ιδιώτης ιατρός και συνεργάζομαι με την Κλινική ¨Μητέρα¨ και το ¨Ευγενίδειο¨ Θεραπευτήριο, ενώ παράλληλα λειτουργώ το ιδιωτικό μου ιατρείο. Οι χειρουργικές επεμβάσεις με τις οποίες ασχολούμαι καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα της επανορθωτικής και αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, με επίκεντρο την χειρουργική του μαστού και όλες τις επεμβάσεις που σχετίζονται με αυτόν, αισθητικού ή επανορθωτικού χαρακτήρα μετά μαστεκτομή, ογκεκτομή, συγγενείς ανωμαλίες κ.ά.

Ιατρικά