Πλαστική Χειρουργός - Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Νομού Ευρυτανίας

Καστανιά-“Αγροδασοπονία και διαχείριση φυσικού περιβάλλοντος σε ορεινές περιοχές”

Εκπαιδευτική Ημερίδα με θέμα: “Αγροδασοπονία και διαχείριση φυσικού περιβάλλοντος σε ορεινές περιοχές”

Στις 14/7 έγινε στο χωριό Καστανιά Ευρυτανίας, του Δήμου Καρπενησίου, Εκπαιδευτική Ημερίδα με θέμα: “Αγροδασοπονία και διαχείριση φυσικού περιβάλλοντος σε ορεινές περιοχές”. Η πολύ επιτυχημένη αυτή εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδος και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστανιάς Ευρυτανίας. Η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος (Π.Ε. Ευρυτανίας) και υποστηρίχθηκε από τον Δήμο Καρπενησίου.

Η εκδήλωσε έγινε στην πανέμορφη, πέτρινη, ανακαινισμένη Αίθουσα των Πολιτιστικών εκδηλώσεων της Καστανιάς, του πρώην Δημοτικού σχολείου. Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και του Δήμου Καρπενησίου, Πρόεδροι Κοινοτήτων, Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων του νομού και πολύς κόσμος.

 

Καστανιά Θωμαΐς Οικονόμου
Η ομιλία μου στην πολύ ενδιαφέρουσα αυτή εκπαιδευτική Ημερίδα, είχε θέμα: “Η αξιοποίηση του φυσικού πλούτου για ιατρικούς σκοπούς”.
Καστανιά Θωμαΐς Οικονόμου 1
Καστανιά - Πρόεδρος συλλόγου
Καλωσόρισμα και συνοπτική παρουσίαση των προβλημάτων που έχουν εντοπιστεί στο φυσικό περιβάλλον της Καστανιάς Ευρυτανίας, από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστανιάς κ. Αριστείδη Ντέκα.
Καστανιά - Αντιπεριφερειάρχης
Χαιρετισμός από τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ. Αριστείδη Τασιό.
Καστανιά - Γ Γ
Χαιρετισμός από την εκπρόσωπο του Δήμου Καρπενησίου, Γενική Γραμματέα του Δήμου Καρπενησίου κα Ιωάννα Χορμόβα.
Καστανιά - Καθηγήτρια ΤΕΙ
Η Καθηγήτρια Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδος κα Αναστασία Παντέρα κατά την ομιλία της με θέμα: “Αγροδασοπονία”
Καστανιά - Δασάρχης
Ο Δασάρχης Καρπενησίου κ. Ι. Καρκάνης έδωσε ομιλία με θέμα: “Διαχείριση και προστασία του δάσους”.
Καστανιά - Απολογισμός Ημερίδας
Αναμνηστική φωτογραφία κατά το τέλος και τον απολογισμό της Ημερίδας. Με τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ. Α. Τασιό, τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστανιάς κ. Α. Ντέκα, την Καθηγήτρια Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδος κα Α. Παντέρα, τον Δασάρχη Καρπενησίου κ. Ι. Καρκάνη, την Γ.Γ. Του Δήμου Καρπενησίου κα Ι. Χορμόβα και τον Αντιδήμαρχο Καρπενησίου κ. Δ. Βονόρτα.

Πολλά συγχαρητήρια για την πολύ ενδιαφέρουσα και επιμορφωτική αυτή ημερίδα οφείλονται στην Καθηγήτρια Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδος κα Α.Παντέρα και στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστανιάς Ευρυτανίας κ. Α. Ντέκα.