Πλαστική Χειρουργός - Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Νομού Ευρυτανίας

Στο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) στο Καρπενήσι

1η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία.

Με σεβασμό, χαρά και αγάπη προς τους ηλικιωμένους, γιορτάσαμε σήμερα 1/10/2018, στο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) στο Καρπενήσι, την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία. Ήταν μια εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης και ευαισθησίας που διοργανώθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καρπενησίου.

Στον πολύ όμορφο και ζεστό χώρο του ΚΑΠΗ Καρπενησίου, μιλήσαμε με τους ηλικιωμένους και δοκιμάσαμε τα φαγητά και τα γλυκά που μαγείρεψαν οι σπουδαστές των Ι.Ε.Κ. Μαγειρικής του Καρπενησίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, η Αντιδήμαρχος και Γ. Γ. του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καρπενησίου κα Γεωργία Γκαρίλα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας κα Λίτσα Πετροπούλου και πολλοί εργαζόμενοι του Δήμου που συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Πολύ συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης ήταν όταν τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) η “Ανεμώνη” του Δήμου Καρπενησίου, μια σπουδαία κοινωνική δομή, προσέφεραν στους ηλικιωμένους του ΚΑΠΗ, ένα χειροποίητο ρολόϊ τοίχου που έφτιαξαν μόνα τους.

Στο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) στο Καρπενήσι 3

Το ρολόϊ που προσέφεραν τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ τοποθετήθηκε στον τοίχο του ΚΑΠΗ.

Στο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) στο Καρπενήσι-4