Πλαστική Χειρουργός - Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Νομού Ευρυτανίας

ΝΔ – Τεχνητή Νοημοσύνη στην Διακυβέρνηση

10 Ιανουαρίου 2019. Ημέρα συμπλήρωσης 3 χρόνων του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και διοργανώθηκε από την Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας, στον Ελληνικό Κόσμο, εκδήλωση με θέμα: «Τεχνητή Νοημοσύνη στην Διακυβέρνηση».

Την εκδήλωση χαιρέτησε και προλόγισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Ακολούθησαν ομιλίες από την κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, βουλευτή της Ν.Δ., υπεύθυνη Τομέα Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, τον κ. Βασίλη Διγαλάκη, τ. Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, Καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης, τον κ. Διονύση Τσιχριτζή, Ομότιμο Καθηγητή του Πανεπιστημίου της Γενεύης, τον κ. Γιάννη Μαστρογεωργίου, Διευθυντή του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και τον κ. Ελπιδοφόρο Παπανικολόπουλο, επικεφαλής του Τμήματος Digital Analytics and Performance Marketing Eurobank, Μέλος Π.Ε. της Ν.Δ.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Χρήστος Ταραντίλης, Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας.

ΝΔ - Τεχνητή Νοημοσύνη στην Διακυβέρνηση 1

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων παραβρέθηκαν πολλά μέλη της Ν.Δ,, βουλευτές, πολιτευτές και πολιτικά στελέχη από το Μητρώο Στελεχών.

ΝΔ - Τεχνητή Νοημοσύνη στην Διακυβέρνηση Θωμαΐς Οικονόμου

ΝΔ - Τεχνητή Νοημοσύνη στην Διακυβέρνηση 3

 

Παρακολουθήστε την εκδήλωση στο παρακάτω βίντεο: