Πλαστική Χειρουργός - Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Νομού Ευρυτανίας

Συνέντευξη της Θωμαΐδος Οικονόμου στο eirinika.gr

Συνέντευξη στον Χάρη Αποστολόπουλο

Η Θωμαΐς Οικονόμου διεκδικεί τη Μονοεδρική της Ευρυτανίας και δηλώνει στο eirinika: Στο 40% τα γυναικεία ονόματα στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. – Είμαστε στο προσκήνιο!

To eirinika.gr, πιστό στο ραντεβού του με τις εξελίξεις και την ενημέρωση, κινείται ξανά σε προεκλογικούς ρυθμούς.

Με αφορμή λοιπόν τις πρόωρες εθνικές εκλογές που προκηρύχθηκαν για τις 7 Ιουλίου επιλέξαμε να «ανακρίνουμε» πολλούς από τους υποψηφίους βουλευτές, παλιούς και νέους που διεκδικούν την ψήφο της ελληνικής κοινωνίας.

Με αμεροληψία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα θα σας βοηθήσουμε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα για την κρίσιμη ώρα της «σταύρωσης», ρωτώντας κάθε υποψήφιο για θέματα που αφορούν το ελληνικό γίγνεσθαι, τη δημοσιονομική κρίση που ακόμα βιώνουμε στο πετσί μας, τους λόγους για τους οποίους ζητά την ψήφο μας αλλά και μικρές εύλογες απορίες που προκύπτουν για τον ίδιο, τα πεπραγμένα και το όραμά του.

Σήμερα, φιλοξενούμε στη στήλη μας τη Θωμαΐδα – Τζίνα Οικονόμου, η οποία διεκδικεί την εκλογή της στη Βουλή των Ελλήνων, μέσα από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Ευρυτανία.

Συνέντευξη στον Χάρη Αποστολόπουλο.

Χάρης Αποστολόπουλος: Ποιο είναι αυτό το περίφημο «διακύβευμα» των εθνικών εκλογών για το 2019; Γιατί θεωρείτε πως έχουν χαρακτηριστεί τόσο σημαντικές;

Θωμαΐς – Τζίνα Οικονόμου: Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι κρίσιμες. Η πατρίδα μας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας της. Διακυβεύεται το μέλλον της χώρας και το μέλλον των παιδιών μας. Τα πολιτικά διλήμματα είναι τεράστια: Πρόοδος ή οπισθοδρόμηση.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο eirinika.gr