
EUW: Εκδήλωση για την “Γυναικεία Επιχειρηματικότητα”
Η Ευρωπαϊκή Ένωση Γυναικών (EUW) – Ελληνικό Τμήμα, διοργάνωσε στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης για τα 65 χρόνια λειτουργίας της (1953-2018), εκδήλωση με θέμα “Γυναικεία Επιχειρηματικότητα”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου στην Αθήνα, στις 22/2/2018, με την υποστήριξη της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα. Μεγάλος αριθμός γυναικών παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις ομιλίες και την συζήτηση που ακολούθησε.
Η κυρία Μπλέτα Αφροδίτη, Δικηγόρος – Διαμεσολαβήτρια, Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος και Διεθνής Αντιπρόεδρος του EUW, άνοιξε την εκδήλωση με την ομιλία της με θέμα: “Η Επιχειρηματικότητα ως όχημα για την γυναικεία χειραφέτηση”.
Ακολούθησε χαιρετισμός από την κυρία Kate Mary Byrnes, Επιτετραμμένη Πρεσβείας ΗΠΑ στην Αθήνα. Την εκδήλωση έκλεισε η κυρία Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη Μαρέβα, Επιχειρηματίας, με την κεντρική ομιλία της με θέμα: “Η σημασία της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια”. Την όλη εκδήλωση συντόνισε η κυρία Τατούλη Εύη, Νομικός, Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος EUW.


