Πλαστική Χειρουργός - Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Νομού Ευρυτανίας

Εφημερίδα Παραπολιτικά – Άρθρο αφιερωμένο στο Μητρώο Στελεχών της Ν.Δ.

Παραπολιτικά / Εισαγωγική:

“Παραπολιτικά” Σάββατο 6/10/2018. Άρθρο αφιερωμένο στο Μητρώο Στελεχών της Ν.Δ. και στα άτομα που μπαίνουν στην πρώτη γραμμή της μάχης ως υποψήφιοι στις επόμενες εκλογικές διαδικασίες. Συνολικά 135 καινούργια “γαλάζια στελέχη” αναδείχθηκαν αξιοκρατικά μέσα από αυτήν την καινοτόμο και πρωτόγνωρη διαδικασία, στην οποία συμμετείχαν 3000 υποψήφιοι.

Οι 135 έλαβαν προσκλήσεις και έδωσαν το “παρών” στην πανηγυρική εκδήλωση για τα 44 χρόνια της Ν.Δ. στο Μουσείο Μπενάκη, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ξεχωριστή αναφορά στο Μητρώο Στελεχών, στην ανανέωση του κόμματος και στην ανάδειξη μιας νέας γενιάς στελεχών επιλεγμένων με έναν τρόπο αμιγώς αξιοκρατικό. Οι υποψήφιοι αξιολογήθηκαν με βάση επτά κριτήρια : ακεραιότητα, επιρροή, συνέπεια, δημιουργική σκέψη, κοινωνική αντίληψη και κατανόηση, προσήλωση στο αποτέλεσμα και επικοινωνία. Περίπου 20 στελέχη του Μητρώου εκτιμάται ότι θα περιληφθούν στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. στις εθνικές εκλογές, ενώ πολύ περισσότεροι θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι ανά την επικράτεια.

Εφημερίδα Παραπολιτικά - Άρθρο αφιερωμένο στο Μητρώο Στελεχών της ΝΔ 1

Χαρά και τιμή για μένα, η δημοσίευση και του δικού μου ονόματος στα νέα στελέχη που μπαίνουν στην πρώτη γραμμή της εκλογικής μάχης. Με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης, θα δώσω την μάχη σε όποιο πεδίο μου εμπιστευτεί ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης και θα συμβάλλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στο να βγει η Πατρίδα από την κρίση.

Πηγή: Παραπολιτικά