Πλαστική Χειρουργός - Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Νομού Ευρυτανίας

Εκδήλωση αφιερωμένη στην πρόληψη και την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού

Το Σάββατο 20/10/2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου εκδήλωση αφιερωμένη στην πρόληψη και την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Εθελοντών Ν. Ευρυτανίας κατά των νεοπλασματικών ασθενειών “Αγώνας Ζωής”, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ευρυτανίας, του Δήμου Καρπενησίου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.

Στο κατάμεστο από κόσμο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, παρουσιάστηκαν από εξειδικευμένους επιστήμονες όλα τα νεότερα δεδομένα που αφορούν στην πρόληψη, την διάγνωση, την θεραπεία και την αποκατάσταση του καρκίνου του μαστού. Απαντήθηκαν πολλές ερωτήσεις από το κοινό και έγιναν πολύ ενδιαφέρουσες και ενημερωτικές συζητήσεις.

Εκδήλωση αφιερωμένη στην πρόληψη και την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού 2
Με τον συνάδελφο, συνεργάτη και συνομιλητή στην εκδήλωση, Αναπληρωτή Καθηγητή ΕΚΠΑ γυναικολόγο-χειρουργό μαστού κ. Κων/νο Δημητρακάκη.
Με τους συνομιλητές στην εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού, κ. Κων/νο Δημητρακάκη, κα Μαρία Καραβέλου και κα Ευαγγελία Τάσιου.
Θερμές ευχαριστίες στην Πρόεδρο του Συλλόγου “Αγώνας Ζωής”, κα Ανθή Μουλιανίτη-Κοντοκώστα, για τα αναμνηστικά δώρα που προσέφερε ο Σύλλογος στους ομιλητές, μετά το τέλος της εκδήλωσης.