Πλαστική Χειρουργός - Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Νομού Ευρυτανίας

Στην παρουσίαση του Ωνάσειου Εθνικού Μεταμοσχευτικού Κέντρου

Την Τετάρτη 31/10/2018 έγινε στην “Στέγη Ιδρύματος Ωνάση” η Παρουσίαση του Ωνάσειου Εθνικού Μεταμοσχευτικού Κέντρου με την παρουσία πολλών εκπροσώπων του πολιτικού και επιστημονικού κόσμου.

Το Ωνάσειο Εθνικό Μεταμοσχευτικό Κέντρο (ΩΕΜΕΚ) αποτελεί την πραγματοποίηση ενός οράματος, που η διοίκηση του Ιδρύματος Ωνάση σχεδίαζε από καιρό, να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία ένα νοσοκομείο αφιερωμένο στην μεταμόσχευση συμπαγών οργάνων, ενηλίκων και παίδων. Το νοσοκομείο αυτό, θα αποτελεί παράλληλα και ένα κέντρο αριστείας και καινοτομίας στις μεταμοσχεύσεις.

Είκοσι πέντε χρόνια μετά την δημιουργία και δωρεά του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου στην ελληνική κοινωνία, η νέα, μακράς πνοής αυτή δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση, έρχεται να αλλάξει τα ιατρικά δεδομένα στην χώρα μας, αυτή τη φορά στον τομέα των μεταμοσχεύσεων.

Ένα δώρο ζωής από το Ίδρυμα Ωνάση !!!

Ωνάσειου Εθνικού Μεταμοσχευτικού Κέντρου-Αντρέας Καραμπίνης-Θωμαΐς Οικονόμου-Ηρακλής Τσαγκάρης
Με τους εκλεκτούς συναδέλφους και φίλους, παλιούς συνεργάτες ιατρούς στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας, κ. Αντρέα Καραμπίνη, Πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και κ. Ηρακλή Τσαγκάρη, Αν. Καθηγητή Πνευμονολογίας.
Στην παρουσίαση του Ωνάσειου Εθνικού Μεταμοσχευτικού Κέντρου 2
Η δημοσιογράφος κα Πόπη Τσαπανίδου ήταν η παρουσιάστρια της εκδήλωσης και η συντονίστρια των ομιλητών και των συζητήσεων.
Στην παρουσίαση του Ωνάσειου Εθνικού Μεταμοσχευτικού Κέντρου 3
Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση κ. Αντώνης Παπαδημητρίου παρουσίασε το όραμα του ΩΜΕΚ και ανέλυσε τους στόχους και τις αρχές του.
Στην παρουσίαση του Ωνάσειου Εθνικού Μεταμοσχευτικού Κέντρου 4
Ο Πρόεδρος του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου (ΩΚΚ) κ. Δημήτριος Νιάκας έκανε μια αποτίμηση του έργου του ΩΚΚ και εξήγησε γιατί το ΩΜΕΚ θα είναι ένα μοναδικό νοσοκομείο στο είδος του.
Στην παρουσίαση του Ωνάσειου Εθνικού Μεταμοσχευτικού Κέντρου 5
Ο Γενικός Διευθυντής του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου κ. Παναγιώτης Μηνογιάννης παρουσίασε τα πολλαπλά οφέλη του ΩΜΕΚ.
Στην παρουσίαση του Ωνάσειου Εθνικού Μεταμοσχευτικού Κέντρου 6
Ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων κ. Αντρέας Καραμπίνης παρουσίασε τα προβλήματα, τις ελλείψεις και τις ανάγκες της μεταμόσχευσης στον ελλαδικό χώρο.