Πολιτευτής ΝΔ Π.Ε. Ευρυτανίας - Πλαστική Χειρουργός

Στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών στην εκδήλωση προς τιμήν της Παναγίας της Προυσιώτισσας

27/11/2022

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα προς τιμήν της Παναγίας της Προυσιώτισσας, της προστάτιδας της Ρούμελης, στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών (Π.Κ.Ρ.).

Τελέστηκε Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Πευκακίων ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών και στη συνέχεια λιτάνευση και περιφορά της εικόνας της Παναγίας από την Εκκλησία στο Π. Κ. Ρ.

Ακολούθησε ομιλία του Σεβασμιωτάτου Συμεών, βράβευση του επιφανούς Ρουμελιώτη αθλητή κ. Θόδωρου Παπαλουκά και τέλος πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Λαογραφικού Μουσείου του Π. Κ. Ρ. δωρεάς της οικογενείας Αγαπητού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Άγγελος Συρίγος, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων κ. Νίκος Αβραμίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κα Κατερίνα Καλαντζή, η Σύμβουλος της 5ης Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων κα Μαρία Ζαχαροπούλου, ο Αντιδήμαρχος Παλλήνης κ. Γιώργος Μουρτζιάπης, ο Πρόεδρος της Πανευρυτανικής Ένωσης κ. Δημήτρης Δέπος, η Πρόεδρος του Σωματείου Ρουμελιωτών Β’ Αττικής κα Αγγελική Σκοτίδα, εκπρόσωποι Συλλόγων και πολλοί φίλοι Ρουμελιώτες.

Πολλά συγχαρητήρια οφείλονται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Π. Κ. Ρ. για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο κ. Νικόλαο Νούλα και στην κα Ελένη Μπαρλή.