
Στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την ‘Πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου’, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου
12/7/2026
Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ιατρική εκδήλωση, σχετικά με τον καρκίνο του παχέος εντέρου, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σήμερα, με ομιλητές, εξέχοντα μέλη της ιατρικής κοινότητας.
Ο Dr Νικόλαος Μαργέτης, Γαστρεντερολόγος, Διευθυντής της Ευρωκλινικής Αθηνών, αναφέρθηκε στην πρόληψη της νόσου και ο Dr Σπυρίδων Γούλας, Γαστρεντερολόγος, Διευθυντής του Νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου, αναφέρθηκε στο Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης του καρκίνου του παχέος εντέρου. Ο Ομότιμος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ κ. Ευστράτιος Πατσούρης, Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Παπανικολάου, απηύθυνε εισαγωγικό χαιρετισμό.
Θερμά συγχαρητήρια στον Σύλλογο Εθελοντών Ν. Ευρυτανίας κατά των Νεοπλασματικών Ασθενειών, ‘Αγώνας Ζωής’ και σε όλους τους συνδιοργανωτές, για την εξαιρετική αυτή εκδήλωση !
